Bowtech_topbillede_underside1

Bowtech_topbillede_underside5

jtemplate.ru - free Joomla templates

Medlemsfordele

Hvad får vi af foreningen for vores medlemskontingent??

Det er et spørgsmål, vi som forening gerne giver et godt bud på. Foreningen Bowtech Danmark har en række tilbud, som absolut giver rigelig bonus for det årlige kontingent.

Til medlemmer af foreningen giver Bowtech-skolen rabat på udbudte specialkurser og kurser til opdatering af Bowtech-uddannelsen.

Foreningen arbejder for Image og kendskab til Bowtech:

• Som forening arbejder vi for at gøre Bowtech kendt i Danmark til gavn for alle medlemmer.
  • Som medlemmer af foreningen kan vi bruge hinanden, så vi udadtil taler samme sprog.
  • Foreningen er med til at holde behandlere opdateret og give mulighed for en fælles faglig linie.

Foreningens hjemmesiden giver oplysning om Bowtech behandling og behandlere:

• Hjemmesiden hvor både medlemmer og interesserede klienter kan søge oplysninger.
  • Hjemmesiden kan af medlemmer bruges som henvisning i markedsføringen.
  • Hjemmesiden har opdaterede oplysninger om Bowtech´s historie og nye tiltag.
  • Hjemmesiden har oplysning om kommende kurser og foredrag.
  • Hjemmesiden har en altid opdateret behandlerliste, så klienter kan finde frem til os.

Foreningen hjælper medlemmerne med reklame:

• Foreningens fælles brochure kan frit hentes fra hjemmesiden og benyttes af medlemmer.
  • På hjemmesidens behandlerliste optages alle medlemmer gratis med adresse, telefonnummer og mail-adresse og med mulighed for henvisning til egen hjemmeside.
  • Medlemmer kan få tilskud fra Bowtech-skolen til standleje ved deltagelse på messer.
  • Medlemmer kan låne reklamemateriale til brug på messer i form af bannere til ophængning.

Foreningen servicerer medlemmer:

• Som Bowtech-behandler kan du frit søge optagelse på uddannelser hvor som helst i verden.
  • Som medlem af Bowtech-foreningen får du tilbud om opfølgningskurser og spændende foredrag.
  • På hjemmesiden har du medlems login, hvor du kan dele erfaringer med andre kolleger.

Medlemsfordele